Usluge

Transfer tehnologija

Transfer tehnologija

Vojna infrastruktura

Vojna infrastruktura

Remont

Remont

Obuka i usavršavanje

Obuka i usavršavanje

Bezbednost veza i informaciona bezbednost

Bezbednost veza i informaciona bezbednost

Istraživanje, razvoj i ispitivanja

Istraživanje, razvoj i ispitivanja

Kao integrator srpske odbrambene industrije, Jugoimport–SDPR ima višegodišnje iskustvo u pružanju različitih usluga iz domena odbrambene industrije. Tu se pre svega misli na: istraživanje i razvoj, remont i modernizaciju, obuku, školovanje i usavršavanje kadrova, projektovanje, izgradnju i opremanje objekata odbrambene infrastrukture, transfer odbrambenih tehnologija, informacionu bezbednost i drugo.

Osim fabrika odbrambene industrije u proces pružanja usluga uključene su ustanove sistema odbrane, pre svega Vojnotehnički institut i Tehnički opitni centar za usluge ispitivanja naoružanja i vojne opreme, sertifikacije tehničkih proizvoda i etaloniranja merne opreme, tehnički remontni zavodi i Vojna akademija, kao i niz istraživačko-razvojnih kapaciteta, naučnih instituta i fakulteta, državnih i privatnih industrijskih preduzeća.

Pružanje usluga izgradnje vojne infrastrukture, kao i projektovanje i izgradnja industrijskih kapaciteta  povereno je pre svega PMC Inženjeringu, zavisnom preduzeću Jugoimport–SDPR, osnovanom 1993. godine. Osnovna delatnost ovog preduzeća je upravljanje projektima i izvođenje građevinskih radova u zemlji i inostranstvu. Zahvaljujući bogatom iskustvu u radu na različitim projektima, poznavanju prilika na svetskom tržištu i plodonosnoj saradnji sa brojnim kompanijama i saradnicima, PMC Inženjering pruža najkvalitetniju podršku poslovnim patnerima u ostvarenju njihovih ciljeva.