Вести
20.11.2017.

Међународна изложба „Defence & Security 2017“, Бангкок- Тајланд

У периоду од 6-9.11.2017. године Југоимпорт-СДПР је учествовао на, једној од најважнијих изложби у региону Азије, међународној изложби НВО „Defence & Security 2017", Бангкок – Тајланд.

Имајући у виду да је изложба „Defence & Security" водећа у региону Азије, те да окупља велики број излагача и практично све водеће светске произвођаче, циљ наступа било је представљање свих развојних и производних програма, као и технолошких могућности Југоимпорт-СДПР, одбрамбене индустрије Србије и произвођача капиталних борбених система најширем кругу посетилаца.

Посебан акценат у приказу експоната дат је на средства из развојних и производних програма Југоимпорт СДПР-а, али и предузећа одбрамбене индустрије- вишенаменско оклопно возило „Лазар 3", оклопно борбено возило „Милош", самоходна хаубица 155 mm „Нора", самоходно вишецевно модуларно лансирно оруђе „Шумадија", патролни чамци, беспилотна летилица „Стршљен", авион четворосед „Сова", минобацач 60 mm и минобацачка муниција, муниција средњег калибра, муниција за бацаче граната, упаљачи, артиљеријска муниција 105-155 mm, артиљеријске ракете 107 mm, 122 mm и 128 mm, невођене ракете ваздух-земља 57 mm и ракета 128 mm „Муња" итд.

Током изложбе одржан је низ успешних састанака и презентација, а изложбени штанд Југоимпорт-СДПР посетио је велики број иностраних делегација и комерцијалних посетилаца.