Vesti
20.11.2017.

Međunarodna izložba „Defence & Security 2017“, Bangkok- Tajland

U periodu od 6-9.11.2017. godine Jugoimport-SDPR je učestvovao na, jednoj od najvažnijih izložbi u regionu Azije, međunarodnoj izložbi NVO „Defence & Security 2017", Bangkok – Tajland.

Imajući u vidu da je izložba „Defence & Security" vodeća u regionu Azije, te da okuplja veliki broj izlagača i praktično sve vodeće svetske proizvođače, cilj nastupa bilo je predstavljanje svih razvojnih i proizvodnih programa, kao i tehnoloških mogućnosti Jugoimport-SDPR, odbrambene industrije Srbije i proizvođača kapitalnih borbenih sistema najširem krugu posetilaca.

Poseban akcenat u prikazu eksponata dat je na sredstva iz razvojnih i proizvodnih programa Jugoimport SDPR-a, ali i preduzeća odbrambene industrije- višenamensko oklopno vozilo „Lazar 3", oklopno borbeno vozilo „Miloš", samohodna haubica 155 mm „Nora", samohodno višecevno modularno lansirno oruđe „Šumadija", patrolni čamci, bespilotna letilica „Stršljen", avion četvorosed „Sova", minobacač 60 mm i minobacačka municija, municija srednjeg kalibra, municija za bacače granata, upaljači, artiljerijska municija 105-155 mm, artiljerijske rakete 107 mm, 122 mm i 128 mm, nevođene rakete vazduh-zemlja 57 mm i raketa 128 mm „Munja" itd.

Tokom izložbe održan je niz uspešnih sastanaka i prezentacija, a izložbeni štand Jugoimport-SDPR posetio je veliki broj inostranih delegacija i komercijalnih posetilaca.