Vesti
26.08.2014.

Nikinci stalna izložba NVO

Jedan od osnovnih elemenata marketinško-promotivnog potencijala Jugoimport-SDPR J.P. je stalna izložba sredstava NVO u Nikincima.

Potreba za formiranjem ovakve izložbe proistekla je iz značajnog porasta obima ugovaranja, kao i porasta ukupnog potencijala ponude preduzeća Jugoimport-SDPR J.P., odnosno jugoslovenske odbrambene industrije, karakteristične za drugu polovinu 60-ih godina. Lokacija za formiranje ovakve izložbe odabrana je na osnovu ideje da se ino-partnerima po statičkom prikazu izvrše i odgovarajuće funkcionalne demonstracije, gde je idealnu mogućnost pružao centralni poligon JNA u Nikincima, za ispitivanje sredstava NVO. Izložba je prvobitno formirana u okviru sedam paviljona površine 5500 m2  pokrivenog prostora i predstavljala je istinski ekskluzivan promotivni objekat jugoslovenske odbrambene industrije.

Poslednjih godina na prostoru izložbe i prostoru poligona Nikinci koji se nalazi u sastavu Tehničko-opitnog centra organizovan je niz kompleksnih prezentacija složenih sistema NVO, koje su rezultovale potpisivanjem vitalnih ugovora za naše preduzeće. Mora se naglasiti vrlo tesna saradnja našeg preduzeća sa Tehničko opitnim centrom koja je omogućila izvođenje složenih prezentacija, dinamičkih prikazivanja i ispitivanje sredstava NVO, u saradnji sa preduzećima srpske odbrambene industrije (SOI).

Tako integrisan proces promocije izveden je u vrlo značajnom obimu tokom procesa obeležavanja 55. godišnjice Jugoimport-SDPR J.P. kada je na prostoru poligona Nikinci i stalne izložbe NVO prikazana praktično kompletna ponuda naše kompanije, odnosno SOI sa tehničkim zborom, prezentacijom, kratkom paradom i funkcionalnom demonstracijom sa bojevim gađanjem iz nekih kapitalnih odbrambenih sistema.