Документи

Услови коришћења сајта

Хвала што сте посетили наш интернет сајт. Ваш приступ, као и коришћење нашег интернет сајта (у даљем тексту: интернет сајт) подлеже доле наведеним условима коришћења и важећим законским прописима који уређују ову област. Приступом и коришћењем интернет сајта, прихватате, без ограничења, доле наведене услове коришћења. Уколико не прихватате доле наведене услове без ограничења, молимо вас да напустите сајт.

Власништво садржаја

Интернет сајт и сви текстови, логотипи, графика, слике, аудио материјал и остали материјал на овом интернет сајту (у даљем тексту: Садржај), јесу ауторско право или власништво Југоимпорт - СДПР Ј.П. или су на интернет сајт постављени уз дозволу власника или овлашћеног носиоца права. Коришћење Садржаја, осим на начин описан у овим условима коришћења, без писане дозволе власника Садржаја је строго забрањено. Југоимпорт - СДПР Ј.П. штити своја ауторска права, права интелектуалне својине и остала сродна права, као и друга права, у највећој мери дозвољеној законом, укључујући и кривично гоњење.

Ваша употреба интернет сајта

Садржај интернет сајта може садржати нетачне податке или штампарске грешке. До промена на интернет сајту може доћи периодично, у било ком тренутку, и без претходног обавештења. Југоимпорт - СДПР Ј.П. се не обавезује да редовно ажурира информације садржане на овом интернет сајту. Такође, Југоимпорт - СДПР Ј.П. не гарантује да ће интернет сајт функционисати без прекида или грешака, да ће недостаци бити благовремено исправљани или да је интернет сајт компатибилан са вашим хардвером или софтвером. Информације дате на овом интернет сајту не треба тумачити као савете за доношење одлука било које врсте.

Изузеће од одговорности

Интернет сајт користите на сопствени ризик. Југоимпорт - СДПР Ј.П. није одговоран за материјалну или нематеријалну, директну или индиректну штету насталу из коришћења или ону која је у некој вези са коришћењем интернет сајта или његовог Садржаја.

Линкови са интернет сајтовима трећих лица

Интернет сајт може садржати линкове других интернет сајтова чији власник или корисник није Југоимпорт - СДПР Ј.П. Такви линкови су обезбеђени искључиво да би вама пружили што више информација. Југоимпорт - СДПР Ј.П. не контролише и није одговоран за рад, садржај, политику приватности или безбедност ових сајтова. Југоимпорт - СДПР Ј.П. не контролише садржај или производе или услуге доступне на овим интернет сајтовима. Ако успоставите везу са таквим интернет сајтовима преко линка на нашем интернет сајту, то чините на сопствени ризик и без сагласности Југоимпорт - СДПР Ј.П.

Право коришћења информација добијених од корисника

Све информације које Југоимпорт - СДПР Ј.П. добије од корисника интернет странице (укључујући али не ограничавајући се на личне податке, коментаре, идеје, питања, разне изводе или друге врсте података) не сматрају се поверљивим информацијама, осим када је и у мери у којој је то изричито одређено законом. Југоимпорт - СДПР Ј.П. може такве информације открити, умножавати и користити у целини или одређеним деловима, у било коју сврху и без ограничења, изузев императивних законских ограничења.

Софтвер доступан на овом интернет сајту

Права интелектуалне својине и остала права на било који софтвер који је доступан за преузимање са интернет сајта (у даљем тексту Софтвер), припадају Југоимпорт - СДПР Ј.П. Ваша употреба Софтвера подлеже условима споразума о лиценци који прате или су укључени у Софтвер. Југоимпорт - СДПР Ј.П. не прихвата одговорност за садржину правила коришћења или осталих докумената који су укључени у Софтвер или га прате. Немојте инсталирати нити користити Софтвер ако се не слажете са таквим споразумима о лиценци. Када преузимате Софтвер са интернет сајта, то чините на сопствени ризик.

Измене интернет сајта

Југоимпорт - СДПР Ј.П. задржава право да измени или повуче део или цео интернет сајт у било ком тренутку, а без претходног обавештавања корисника. Корисник ће аутоматски бити обавезан новим условима коришћења садржаним у изменама, те би стога било добро да с времена на време посетите ову страницу ради упознавања с тренутним условима коришћењима.