Активности 10.03.2015.

Сајам у Ираку

Југоимпорт-СДПР учествовао  је ове године  и на сајму у Ираку. Карактер изложбе огледа се у респектибилном броју званичних делегација и посетилаца из суседних и географски блиских земаља. 

Сајам су посетили Министар одбране Републике Ирак, Начелник ГШ Републике Ирак, Комадант ПВО, Комадант специјалних јединица копнених снага као и Комадант специјалних јединица поморских снага.

Сајамски штанд Југоимпорт-СДПР био је на повољном положају и потпуно упоредив са штандовима реномираних западних произвођача, са величином сајамског простора од 66м2

Могућности српске одбрамбене индустрије и  Југоимпорта-СДПР Ј.П. приказани су како изложеним експонатима, тако и кроз мултимедијалне и графичке презентације. 

Посебан акценат дат је на средства из развојних и производних програма како наше компаније тако и ВТИ и предузећа-вођене ракете АЛАС и ЛОРАНА, ваздухопловне контејнере са наоружањем, Лазар1/2, БОВ М11, НОРА, Галеб Г4, макете хеликоптер са наоружањем као и пешадијско наоружање са програмом ВБ-10. Графички део презентације посебно је истакао значај артиљеријског система, борбених возила, система хеликоптерског и авионског наоружања.

Југоимпорт-СДПР је својим партнерима-посетиоцима штанда, укључујући и бројне представнике медија и институција оружаних снага из области одбране, наступом на овој престижној изложби показао да има значајних основа да се равномерно такмичи са водећим произвођачима. 

Назад на актуелности